您的位置: 首页 > 设计 >

SHEJIN SPACE|竹间小筑

 



该项目的设计诉求,是想要达到自住与工作室相结合的方式,力求在这两者之间寻求一份融合平衡感。我们将东方韵味注入极简主义的基调之中,希望打造出一处禅意、悠远的空间。

The design demand of the project is to achieve the combination of self living and studio, and strive to find a sense of integration and balance between the two. We infuse oriental charm into the tone of minimalism, hoping to create a Zen and distant space.





客厅区域,我们以白底黑色流纹的大理石板为隔断,规划处会客区,电视机则以嵌入式,自然而然的融入整个空间。且该区域的房顶根据实际需要,设置了隐藏式的灯光带,空间光照感极佳。

Living room area, we take white background and black flow pattern marble slab as partition, Planning Department reception area, television is embedded, naturally integrated into the whole space. According to the actual needs, the roof of this area is equipped with hidden light belt, which makes the space lighting feel excellent.











工作室区域,大部分采用实木点缀陈列,与过道相连的墙面则采用了圆形镂空处理,茶桌则做了特别的延伸处理,整体空间增加互动感与通透感。

In the studio area, most of them are decorated with solid wood, the walls connected with the aisle are hollowed out, and the tea table is specially extended. The overall space increases the sense of interaction and transparency.








  项目名称 | 竹间小筑
  项目类型 | 住宅|室内设计
  项目地点 | 临安,浙江
  设计时间 | 3/2017
  主创设计 | 惟洋
  参与设计 | 张子豪